Naturvennlig

Hvordan gjør vi det egentlig?

Dagens plastiske tidsalder er veldig fristende å gjøre ting enkelt, men med langsiktige negative konsekvenser.

Hos Nornatura er vi svært bekymret for fremtiden til planeten vår og det er viktig for oss å gjøre vårt ytterste for å gjøre den beboelig så lenge som mulig. Naturvennlig er prioritet.

Så hva gjør vi egentlig for det?

  1. Sammensetningen av produktene våre er enkeltart. Alt du finner inne i emballasjen er ikke bare gunstig for kroppen din, men etterlater også en minimal innvirkning på miljøet.
  2. Alt er 100 % resirkulerbart. Vi velger nøye ut hvert materiale og sørger for at det kan gjenbrukes maksimalt. I fremtiden ønsker vi å gå over til 100 % nedbrytbare materialer, men dette er ikke lett å gjøre helt fra starten av.
  3. For logistikk valgte vi den miljøvennlige transportøren Bring. Bærekraft spilte en viktig rolle i å bestemme hvilken transportør du skulle velge. Bring kom best ut av alle de vurderte selskapene.

Hva kan vi gjøre enda bedre?

Vi vet at det fortsatt er stor plass for forbedring. Et av våre mål er å gå over til en maksimalt bærekraftig logistikkløsning, spesielt import, så snart som mulig. Men sikkerheten og kvaliteten på råvarene er også viktig, så noen ganger må det inngås kompromisser. Vi oppfatter imidlertid dagens situasjon som en midlertidig løsning som må erstattes så raskt som mulig med et mer bærekraftig alternativ.