Mandelolje (100ml)

SKU 4 Kategori

Mandel olje er grunnolje i kosmetikk pleie.

Dette hydrater, gir næring, gjenoppretter, beroliger og mange mer.

Mandel olje er beste pleie om babyskinn eller normal hud. Du kan bruke det på massasje eller til å fortynning dyrere oljer.

Vi vil levere varene innen 4 virkedager. (Til Nord-Norge innen 6 virkedager).

kr 119

Non toxic
Naturvennlig
Gode Råd
Gave Ved Kjøp

 

ggg

ggg

Grunnolje i kosmetisk pleie

Denne oljen er nesten fargeløs, har en subtil, nesten umerkelig duft og fremfor alt er den med sin struktur og egenskaper egnet som baseolje til nesten alt. Det er imidlertid ikke bare eksepsjonelt på grunn av sin universalitet.

Hydrater

Hver fuktighetsolje inneholder stoffer som har evnen til å binde vann til hverandre – og dermed holde det i huden. For at dette skal fungere, må oljen påføres fuktig (ikke våt) hud. Du kan bruke enten rent vann eller hydrolat, som vil forsterke effekten av oljen og gi ekstra pleie.

Det gir næring.

Mandelolje inneholder mange verdifulle og helsefremmende stoffer. Vi «spiser» også med huden vår – stoffer kommer ikke bare inn i huden, men også direkte inn i blodet gjennom den. Effekten begynner derfor veldig raskt. I tillegg tilfører oljen de nødvendige næringsstoffene til huden, som da blir sunnere og dermed vakrere.

Gjenoppretter

Hudfornyelse skjer helt naturlig. Men hvis vi bruker et egnet verktøy, kan vi øke hastigheten på denne prosessen. På denne måten vil vi bidra til raskere tilheling av arr og ulike sår, og huden vår vil også beholde sitt ungdommelige utseende lenger.

Beroliger

Særlig barns og sensitiv hud er svært utsatt for ulike typer irritasjoner – enten det er aggressiv såpe eller rengjøringsmidler, eller sol eller frost. Mandelolje kan berolige huden godt, redusere eller helt fjerne rødhet og kløe. Takket være det vil vi føle oss bra i vår egen hud.

Bruk:

Påfør en skånsom massasje på huden. Den egner seg også til å fortynne tettere eller dyrere oljer eller som massasjeolje for hele kroppen.

Bruk

Hår, Hele kroppen, Hud

Hudtype

Akne utsatt, Fet, Moden, Sensitiv, Tørr

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Mandelolje (100ml)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du liker kanskje også…