Shea smør (60ml)

SKU 9 Kategori

Sheasmør passere perfekt på tørr hud. Det er beste vinterpleie.

Sheasmør hydrater, hjelpe med å regenerere huden og beskytter huden mot ytre påvirkninger.

Du kan bruke det på hele kroppen inkludert hår.

Lag et hjemmespa med shesmør.

Vi vil levere varene innen 4 virkedager. (Til Nord-Norge innen 6 virkedager).

kr 109

Non toxic
Naturvennlig
Gode Råd
Gave Ved Kjøp

 

ggg

ggg

Hydrater

Stoffene som finnes i smøret har evnen til å binde vann til hverandre og dermed holde det i huden. Selv om smør i seg selv er ikke blandet med vann kan det likevel hydrere huden fantastisk.

Beskytter mot UV-stråling

Jeg vil gjerne si i utgangspunktet at sheasmør definitivt ikke erstatter solkremer og jeg vil ikke anbefale å bare stole på det. Dens grad av beskyttelse er omtrent SF4. Selv dette er nok til å dempe de negative effektene av sollys og bremse hudens aldring.

Bidrar til dannelsen av kollagen

Ved regelmessig påføring stimulerer den produksjonen av kollagen og elastin. Dette er to proteiner som gjør huden vår fast og smidig.Hvis vi mangler disse proteinene i huden, danner vi rynker. Sheasmør bidrar derfor direkte til å bremse dannelsen av rynker slik at vi ser yngre ut.

Hjelper med å regenerere huden

Dette er sannsynligvis den viktigste egenskapen til sheasmør. Takket være det fremskynder den behandlingen av psoriasis, sebore som forbedrer den generelle tilstanden til tørr hud. Fungerer som en forebygging mot strekkmerker og selv om du allerede har dem, hjelper det å lette dem så mye at de nesten er ikke synlig i det hele tatt.

Det har anti-inflammatoriske effekter

Derfor egner den seg også veldig godt til akne-utsatt hud eller til naturlig behandling av ulike eksemer og utslett. Selv om bruken av sheasmør er 100 % trygg ville jeg alltid konsultert med en lege for mer alvorlige hudsykdommer. Imidlertid ville jeg betro behandling av ulike skrubbsår 1 til 2 graders brannskader (inkludert de fra solen) eller insektbitt til dette smøret.

Hvordan bruke det?

Du kan bare smøre der det trengs. Det løses opp ved kontakt med huden så det sprer seg veldig lett.
Hvis du vil bruke den til å behandle håret eller hodebunnen kan du (men trenger ikke) varme den opp litt og deretter bruke den som balsam.

La virke i ca 20 minutter og vask deretter håret. Pass samtidig på at du velger riktig vaskemiddel. Hvis det er for aggressivt kan alle fordelene med sheasmør tilbakestilles. Hvis du bare vil behandle endene, gni litt smør inn i håndflatene og gni deretter endene med dem. Smør låser dem inn uten å etterlate følelsen av fett hår.

Hudtype

Moden, Sensitiv, Tørr

Bruk

Hele kroppen, Hud

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Shea smør (60ml)”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Du liker kanskje også…