Tranebærolje

Tranebærolje

Den beste oljen for sensitiv hud

Tranebærolje er ikke så kjent i Europa, selv om den har mye å tilby. På grunn av sin sammensetning er den definitivt den beste oljen for sensitiv hud. Den irriterer ikke huden, beroliger den effektivt, gir næring og beskytter mot ytre påvirkninger – både kjemiske og fysiske.

Hva kan den gjøre?

Beskytter

Tranebærolje beskytter huden din mot skadelig sollys, frie radikaler og forurensning. Den beroliger allerede irritert hud, gir pleie og sørger for at ytterligere irritasjon unngås, eller i det minste er mildere. Tranebærolje inneholder den høyeste konsentrasjonen av antioksidanter blant alle planteoljer.

Fukter

Oljen binder vann til huden og bidrar til god fuktighet. Den stimulerer også produksjonen av kollagen og elastin, og dermed bremser den hudens aldring.

Jevner ut hudtonen

Tranebærolje beskytter også huden mot uønsket pigmentering og aldersflekker. Den reduserer også strekkmerker og mindre arr, og generelt gir den huden en jevnere og glattere overflate.

Behagelig duft

Dette er helt klart en hyggelig fordel. Likevel mener jeg at vi under egenpleie først og fremst skal føle oss bra. Vi bør slappe av og gi det beste for huden vår, ikke bare på utsiden, men også innenfra. Jeg tror at den behagelige duften av pleiende olje kan bidra betydelig til vårt velvære og skape en hyggelig og avslappende atmosfære.

Hvordan bruke den?

  • Pleie av sensitiv hud
  • Makeup grunnlag
  • Kveldspleie
  • Pleie av tørr hud

Hei! Jeg heter Markéta og jeg bor i Norge fire år. Jeg elsker alt urter og naturlig kosmetikk. Jeg lage min selv kosmetikk fra 2017. Kvalitet miljøvennlig kosmetikk erdet beste hva du kan ta til huden din. Derfor jeg komme med Nornatura - naturlig 100% non toxic kosmetikk hva passere beste på alle hudtyppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.