Ricinolje

Ricinolje

Ricinolje er veldig tykk og kan være litt vanskelig å håndtere alene. Hvis den blandes med en lettere olje, vil den fungere like bra, om ikke bedre, da den blandede oljen kan forsterke dens effekter. Til dette formålet anbefales for eksempel mandelolje.

Hva gjør den så unik?

Tykkere vipper, sterkere negler, lengre hår

Ricinolje kan tilby alt dette. Den fremmer veksten av hår, negler og vipper, slik at de ikke bare blir lengre, men også tykkere. Den nærer dem også, slik at de blir sterkere, glansfulle og generelt sunnere og vakrere. Ingen andre plantebaserte oljer kan gi denne effekten i samme grad. Du kan se endringer allerede etter to til tre ukers regelmessig bruk.

Hudpleie rundt øynene

Ricinolje fungerer også bra mot mørke ringer under øynene og fine linjer. Hvis du lider av søvnproblemer, manglende næring (internt) eller andre problemer som forårsaker mørke ringer under øynene, kan ricinolje være til hjelp for å lindre disse symptomene eller forebygge dem.

Skjeggpleie for menn

På samme måte som ricinolje hjelper til med å fremme vekst av hår, negler og vipper, kan den også hjelpe med skjeggvekst. Og akkurat som med hår, blir skjegget sunnere, sterkere og ser bedre ut.

Hvordan bruke den?

  • Hårinnpakning
  • Behandling av kviser
  • Støtte for arrheling
  • Pleie av hår, negler, vipper, øyebryn og skjegg
  • Forebygging av hudproblemer og sykdommer
  • Etter solpleie
  • Behandling av vorter

Hvordan bruke den?

Som nevnt tidligere, må oljen blandes med en annen olje. Dette er spesielt viktig hvis du vil bruke den på større områder, for eksempel etter soling, behandling av kviser eller i håret. Mandelolje fungerer bra her.

Hårinnpakning

Bland oljen med en bærerolje og påfør den over hele håret. Pakk deretter håret inn og la det virke i 30 minutter. Skyll deretter nøye ut oljen.

Etter solpleie

Bland oljen med en bærerolje og masser den forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser i små mengder. La den trekke inn i huden før du kler deg. Oljen absorberes ganske raskt, men hvis du ikke fortyner den tilstrekkelig eller bruker for mye, kan det ta lengre tid. Å kle seg for tidlig kan føre til oljesøl og unødig bortkastet olje.

Hei! Jeg heter Markéta og jeg bor i Norge fire år. Jeg elsker alt urter og naturlig kosmetikk. Jeg lage min selv kosmetikk fra 2017. Kvalitet miljøvennlig kosmetikk erdet beste hva du kan ta til huden din. Derfor jeg komme med Nornatura - naturlig 100% non toxic kosmetikk hva passere beste på alle hudtyppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.