Hva vil hydrolaten hjelpe deg med?

Hva vil hydrolaten hjelpe deg med?

Hva er det egentlig?

Hydrolat oppstår som et biprodukt under produksjonen av essensielle oljer. Det er egentlig en velduftende vannløsning full av nødvendige stoffer og næringsstoffer for huden vår. Det produseres ved vanlig destillasjon eller dampdestillasjon og inneholder omtrent 2% essensielle oljer.

Hvordan bruke hydrolater?

Rensing og toning av huden

Hydrolater er en uunnværlig del av hudpleie. De renser, toner og regulerer produksjonen av hudolje. Dette betyr at hvis huden din er for fet, vil det hjelpe deg, og hvis den er for tørr, vil det også hjelpe deg. Det balanserer hudens oljeproduksjon.

Kroppsspray

Hydrolater fungerer også som en flott sommeroppfriskning. Bare spray litt på deg selv, eller over deg, og la dråpene falle fritt og friske deg opp.

Aromaterapi

Hydrolat er mindre konsentrert enn essensielle oljer. Dessuten inneholder det bare stoffer som er løselige i vann (i motsetning til EO). Derfor egner det seg også for aromaterapieffekter eller som et supplement til dem. Du kan for eksempel prøve å spraye rosevann på deg selv (eller i luften) for å lindre stress, eller bruk lavendelhydrolat på puta om kvelden for bedre søvn.

Hva er forskjellene mellom dem?

Det er store forskjeller mellom ulike typer og merker. Når det gjelder merker, er det veldig viktig å bruke bare ferske og sunne blomster. Kvaliteten og måten hydrolatene behandles på, har en betydelig innvirkning på den generelle kvaliteten. Dette vil selvfølgelig også påvirke prisen. Vær derfor oppmerksom på mistenkelig billig produkter.

Den totale effekten av hydrolat avhenger også av hvilken plante det er laget av. Hydrolat absorberer i en viss grad de helbredende egenskapene til urter det er laget av. Derfor kan det også tjene som et støttende middel i behandlingen av forskjellige plager. Hvis du imidlertid har alvorlige helseproblemer, bør du alltid konsultere en lege før du bruker dem.

Hei! Jeg heter Markéta og jeg bor i Norge fire år. Jeg elsker alt urter og naturlig kosmetikk. Jeg lage min selv kosmetikk fra 2017. Kvalitet miljøvennlig kosmetikk erdet beste hva du kan ta til huden din. Derfor jeg komme med Nornatura - naturlig 100% non toxic kosmetikk hva passere beste på alle hudtyppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.