Gavetips til kvinner til jul

Gavetips til kvinner til jul

Julen er høytiden for sjenerøsitet, godhet og glede, ikke bare fra gavene vi får, men også fra selve handlingen med å gi. Hvem ville ikke bli glad av å se et smilende ansikt hos sine kjære? Noen ganger kan det imidlertid være vanskelig å finne den perfekte gaven til noen som allerede har alt, og du vil ikke bare kjøpe mer unødvendig eller støvsamlende.

Den beste gaven – naturlig hudpleie

Naturlig kosmetikk er derfor den beste gaven for nesten enhver kvinne! Den er praktisk, duftende, skånsom mot huden og miljøvennlig, og hvis du gir den i en gaveeske, ser den også luksuriøs ut.

Naturlig skjønnhet uten kjemi

Den største fordelen med naturlig kosmetikk generelt er kvalitetspleie uten bruk av syntetiske tilsetningsstoffer. Slik kosmetikk trenger ikke å bli testet på dyr og er derfor cruelty free. Den belaster ikke miljøet med dårlig nedbrytbare stoffer, og viktigst av alt, den belaster ikke kroppen vår med skadelige kjemikalier. Naturlig kosmetikk er fylt med gode og effektive ingredienser (som naturlig vitamin E, antioksidanter og andre) som ikke er tilsatt noe, og derfor har maksimal effekt.

Miljøvennlig

Naturlig kosmetikk er ikke bare en gave til dine kjære, det er også en gave til planeten vår. Vi kan føle oss vakre og unike uten å skade jorden vi går på. Mange kosmetikkprodukter er miljøfiendtlige og skader planeten. Dette gjelder imidlertid absolutt ikke for naturlig kosmetikk. La oss være hensynsfulle mot planeten vår og gi gaver som ikke skader den.

Personlig omsorg

Det er få gaver som er så personlige som naturlig kosmetikk. På grunn av mangfoldet kan alle finne noe som passer for dem. Du kan derfor gi noe som passer perfekt til din kjære og som de vil ha nytte av i lang tid.

Pleiesett for hudpleie

Pleiesett er den beste løsningen hvis du leter etter en gave. Du trenger ikke å tenke på hva som passer sammen og vil fungere sammen. I en gaveeske finner du vanligvis en kombinasjon av produkter som kompletterer hverandre og er beregnet for en bestemt hudtype. Se for inspirasjon på konkrete eksempler på pleiesett.

Hudpleiesett for moden hud

Planlegger du å gi en gave til en kvinne over førti? Da kan du ikke gå galt med et pleiesett for moden hud. Det inneholder arganolje, som bremser hudens aldring og eliminerer eksisterende aldringstegn. Den er supplert med rosevann, som toner moden hud godt og gir den riktig fuktighet. Dessuten lukter det herlig, noe som gir hele hudpleierutinen en ekstra dimensjon. Til slutt er mandelolje en del av settet. Å smøre hele kroppen etter badet er en flott måte å slappe av på, og gir også god fuktighet og næring til huden.

Hudpleiesett for ung hud med tendens til akne

Kviser er ikke hyggelige for noen av oss, og det er naturlig å ønske å bli kvitt dem så effektivt som mulig. Riktig kosmetikk kan hjelpe mye med det. Tranebærolje beskytter huden mot uønskede ytre påvirkninger. Dessuten er det lett og ikke for fet, så det tetter ikke porene, men forhindrer at de tetter seg, og dermed forebygger kviser. Det jevner ut hele huden og gjør allerede eksisterende arr delvis borte. Rosenvann renser og toner huden, og gir den den nødvendige fuktigheten. Dette må ikke glemmes, selv for fet hud! Til slutt vil mandelolje nære og fukte hele kroppen. I tillegg kan det gi en egnet oljebase for massasje. Det har svært allsidig bruk!

Hudpleiesett for sensitiv hud

Spesielt for de med veldig sensitiv hud kan det være vanskelig å finne egnet kosmetikk som ikke irriterer. Dette gjelder spesielt for kosmetikk med kjemiske tilsetningsstoffer. Derfor er naturlig kosmetikk ekstremt egnet for sensitiv hud. Tranebærolje er den mest skånsomme og beste beskyttende oljen for sensitiv hud som gir næring og beskyttelse. Shea smør gir god beskyttelse spesielt om vinteren. Den skaper bokstavelig talt en barriere på huden som ingen skadelige stoffer eller frost kommer gjennom. Og likevel fetter det ikke huden og er ikke tungt. Du kan også bruke det på sprukne lepper eller hender. Til slutt gir kamillehydrolat huden fuktighet, renser den og desinfiserer den på en ekstremt skånsom måte. Dette er flott, spesielt når du skifter bleier. Det renser huden skånsomt og etterlater ingen irritasjon, fordi det kan berolige huden svært godt.

Pleiesett for hudpleie for mødre med babyer

Dette settet er skreddersydd for følsom babyhud, som er mer utsatt for skade og irritasjon enn noen andre. Nøytral mandelolje er flott spesielt etter badet, for fuktighet og beskyttelse av babyhud. Det irriterer ikke, men gir næring og beskyttelse. Shea smør gir god beskyttelse spesielt om vinteren. Det lager bokstavelig talt en barriere på huden som ingen skadelige stoffer eller frost kommer gjennom. Og likevel fetter det ikke huden og er ikke tungt. Du kan også bruke det på sprukne lepper eller hender. Til slutt gir kamillehydrolat huden fuktighet, renser den og desinfiserer den på en ekstremt skånsom måte. Det er flott, spesielt når du skifter bleier. Det renser huden skånsomt og etterlater ingen irritasjon, fordi det kan berolige huden svært godt.

Gaveemballasje

Uansett hvilket sett du velger, vil du sikkert at gaven ser fantastisk ut under treet. Derfor er det vakre gaveinnpakningen som lar mottakeren vite at dette er luksuriøs pleie for noen som fortjener det beste. Se hvordan en slik innpakning kan se ut, og la profesjonelle ta seg av innpakningsarbeidet for deg!

Fordelaktig tilbud

Hvis du er interessert, kan du dra nytte av denne muligheten til å kjøpe sett for flere kvinner i ditt område. Ved kjøp av 2 sett får du 10% rabatt på hele kjøpet. Hvis du kjøper 3 eller flere, får du 15% rabatt. Og som en bonus kan du legge til gaveinnpakning til bestillingen din og slippe å bekymre deg for innpakningen.

Hei! Jeg heter Markéta og jeg bor i Norge fire år. Jeg elsker alt urter og naturlig kosmetikk. Jeg lage min selv kosmetikk fra 2017. Kvalitet miljøvennlig kosmetikk erdet beste hva du kan ta til huden din. Derfor jeg komme med Nornatura - naturlig 100% non toxic kosmetikk hva passere beste på alle hudtyppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.