Kamillevann

Kamillevann

Kamille romersk vil bli spesielt verdsatt av mødre med små barn. Denne urten er faktisk en av de mest skånsomme for barns hud og helt trygg å bruke under graviditet og amming.

Kamille for hudpleie

Som de to andre hydrolatene har kamille beroligende effekter og passer også for irritert hud. I tillegg er den helt skånsom mot svært sensitiv hud, og den vil ikke irritere selv i større mengder. Ved regelmessig bruk kan du også merke bedring i behandlingen av visse utslett og eksem. Imidlertid bør hydrolatet bare brukes som et støttende middel. Eventuelle alvorlige helseproblemer bør diskuteres med en lege.

Kamille for hårpleie

Den fungerer flott som avsluttende hårpleie etter hårvask. Kamille gir håret glans, og det hjelper spesielt for å gi inntrykk av sunt og sterkt hår, spesielt for fint og lyst hår.

Kamille i aromaterapi

Den søte duften vil hjelpe spesielt med svimmelhet, nervøsitet og irritasjon. Den vil også lindre deg i tider med depresjon, dype øyeblikk av tristhet eller når lykken mangler i livet ditt. Kamille vil kanskje ikke gi deg lykke, men den vil bringe ro til sjelen din.

Hei! Jeg heter Markéta og jeg bor i Norge fire år. Jeg elsker alt urter og naturlig kosmetikk. Jeg lage min selv kosmetikk fra 2017. Kvalitet miljøvennlig kosmetikk erdet beste hva du kan ta til huden din. Derfor jeg komme med Nornatura - naturlig 100% non toxic kosmetikk hva passere beste på alle hudtyppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.