Lavandelvann

Lavandelvann

Denne fantastiske urten vil spesielt bli verdsatt av de som lider av angst og dårlig søvn. Den største fordelen med lavendelhydrolat er nettopp de aromaterapeutiske effektene.

Lavendel i aromaterapi

Lavendel beroliger vårt sinn og hjelper oss med å oppnå avslapning. Derfor er den spesielt egnet for de som lider av angst eller dårlig søvn. Du kan spraye lavendelhydrolat på puten før du legger deg. Det kan også hjelpe med migrene. Vær imidlertid alltid forsiktig med alvorlige helseproblemer og konsulter en lege.

Lavendel i hudpleie

Denne urten har også milde desinfiserende effekter. Samtidig er den ikke-aggressiv og kan trygt brukes selv på barns hud. Du vil spesielt sette pris på den når du tar vare på hud med akne eller irritert hud. Den fukter, behandler og beroliger huden godt.

Hvilke andre måter kan lavendelhydrolat brukes på? Les artikkelen «Hvordan kan hydrolat hjelpe deg?» for mer informasjon.

Hei! Jeg heter Markéta og jeg bor i Norge fire år. Jeg elsker alt urter og naturlig kosmetikk. Jeg lage min selv kosmetikk fra 2017. Kvalitet miljøvennlig kosmetikk erdet beste hva du kan ta til huden din. Derfor jeg komme med Nornatura - naturlig 100% non toxic kosmetikk hva passere beste på alle hudtyppe.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.